De gedachte achter OBEY hoodies

Obey Hoodies zijn uitgesproken en hebben de beste graphics. OBEY Clothing is opgericht in 2001 door streetartist Shepard Fairey. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste streetwear labels van deze tijd. Met de mooie graphics en het herkenbare OBEY bar logo verovert Fairey wereldwijd harten van streetwear-liefhebbers. Maar het label is meer dan alleen mooie graphics. Fairey wil door middel van zijn kleding zijn kijk op de wereld en zijn filosofie overbrengen. Het resultaat: briljant uitgevoerde politiek-getint artwork zoals de “HOPE” artwork voor Obama.

OBEY hoodie: een musthave

In het uitgebreide assortiment aan Obey truien bij X21 vind je ook een grote selectie aan Obey hoodies. Een lekkere hoodie mag sowieso niet ontbreken in je garderobe. Obey brengt je de Obey hoodie zip. Liever geen rits? Dan is er ook de Obey pullover hoodie. De mooie graphics van Shepard Fairey maken deze comfy truien helemaal af.

X21 en OBEY’s finest

X21 heeft de beste hoodies van OBEY voor jou geselecteerd in onze OBEY webshop. Naast de OBEY sweaters vind je er tal van andere items. Denk bijv. aan OBEY t-shirts, jassen en natuurlijk OBEY headwear. Want zo’n OBEY beanie of cap maakt jouw outfit helemaal af, toch?