OBEY Jackets, streetwear met een boodschap

De OBEY jassen zijn niet te missen uit de collectie van dit te gekke merk. OBEY Clothing is in 2001 opgericht door Shepard Fairey, een kunstenaar met een duidelijke visie. Het label OBEY heeft roots in de skate, punk en art scene. Inmiddels is het uitgegroeid tot een van grootste streetwear merken. Maar daar blijft het niet bij, want OBEY is meer dan dat. Shepard Fairey gebruikt OBEY Clothing ook als medium om zijn politiek getinte artwork naar de massa te brengen. OBEY is streetwear met een boodschap. De diverse boodschappen zijn ook altijd terug te vinden in alle items van de verschillende collecties. Elk item, zo ook de jassen, is een eyecatcher.

Populaire OBEY jassen

OBEY is vooral bekend van de t-shirts en caps, wellicht dat je daarom niet gelijk denkt aan OBEY jackets. En dat is zonde, want OBEY maakt ook hele toffe jassen. En die mogen zeker gezien worden! We hebben er twee voor je op een rij gezet:

  • OBEY coach jacket Deze sportieve nylon jas heeft een regular fit en een sluiting met drukknopen. Ideaal voor de minder koude dagen.
  • OBEY Anorak jackets De OBEY anorak is een no-nonsens jas. Een lekkere jas met capuchon, zonder rits of knopen. Deze jas trek je zonder problemen over je hoofd aan. Door het lichte materiaal is deze jas perfect om te dragen op een festival. Is het dan toch te warm? Dan vouw je de jas gemakkelijk klein op en past het sowieso in je tas.

OBEY jassen koop je bij X21

De webshop van X21 biedt je veel keus om een nieuwe OBEY jas te kopen. Ben je nog niet helemaal zeker van je keus of heb je hulp nodig? Dan staan we bij X21 voor jou klaar om het shoppen gemakkelijker te maken. No worries, wij zullen ervoor zorgen dat jij de perfecte OBEY jas in huis kunt halen.

Meer Obey: