OBEY mutsen, items met een boodschap

Obey mutsen maken je outfit helemaal compleet. Ze zijn niet alleen ideaal voor de koudere dagen. Wanneer je een bad hairday hebt is een Obey beanie dé perfecte oplossing. In 2001 besluit Shepard Fairey naast zijn streetart ook het kledingmerk Obey Clothing te lanceren. Het is dan ook geen verrassing dat Obey één van de grootste streetwear labels van deze tijd is. Overigens is het niet zomaar een merk. Fairey wil door middel van de kleding zijn filosofie, en daarmee zijn kijk op de wereld, overbrengen op anderen. Echt een label met een boodschap.

OBEY mutsen

Obey beanies zijn multifunctioneel: ze beschermen je tegen de kou, of zijn de finishing touch voor je outfit. Ze zijn dan ook in veel diverse kleuren verkrijgbaar, waardoor je eindeloos kunt combineren. De 2 populairste modellen? De Obey roll-up beanie en de classic Obey Ruger beanie. Welke het voor jou gaat worden, is aan jou. Bekijk hier alle mutsen in ons assortiment!

OBEY’s finest koop je bij X21

X21 heeft de mooiste items van Obey geselecteerd. Naast de Obey beanies vind je er tal van andere headwear. Daarnaast kun je hier ook terecht voor bijvoorbeeld Obey jackets en Obey hoodies. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, we staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Meer Obey: