OBEY T-shirts: streetwear met een boodschap

OBEY T-shirts mogen niet in je kast ontbreken. OBEY is één van die merken waar iedereen een kledingstuk van heeft. Wereldwijd vliegen de items van OBEY dan ook als warme broodjes over de toonbank. Eén item in het bijzonder is wereldberoemd, namelijk het OBEY bar logo T-shirt. Het shirt werd zelfs zó populair, dat OBEY gestopt is met het produceren er van.

De strakke graphics en het artwork van Shepard Fairey, oprichter van OBEY Clothing staan ook ergens voor. Door middel van zijn kleding wil hij een boodschap overbrengen. Het gaat om het overbrengen van zijn mening, zijn visie, zonder gereduceerd te worden tot slechts een merk met een bijzonder logo.

Populairste T-shirts

Het aanbod van T-shirts is groot: daarom hebben wij voor jou een aantal all-time favorites op een rijtje gezet:

  • Het OBEY bar logo T-shirt is er een die kenmerkend is voor het merk. Maar juist die bekendheid heeft ervoor gezorgd dat dit shirt niet meer wordt geproduceerd. Wees niet getreurd, er zijn nog voldoende andere OBEY logo T-shirts verkrijgbaar!
  • OBEY long-sleeve T-shirts zijn populairder dan ooit. Deze tees zijn er in alle kleuren van de regenboog, met grote prints over de mouwen, of een backprint. Dit item mag niet ontbreken in je kast.
  • En natuurlijk vergeten we de OBEY Classic T-shirts niet. Dat zijn de T-shirts met de typische Shepard Fairey artwork groot op de borst geprint.

OBEY kopen bij X21

X21 heeft alleen de beste items van OBEY. Naast het grote aanbod van OBEY T-shirts vind je hier ook een groot aantal andere items. Ken jij de jassen en truien bijvoorbeeld al? Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in de winkel voor al je OBEY favourites.