OBEY, meer dan een streetwear label

Obey crewnecks zijn truien waarvan je er gewoon één wil hebben. Een item die gekenmerkt is door Shepard Fairy zijn kijk op de huidige maatschappij. Je ziet er niet alleen stylish uit met een Obey Crewneck, maar maakt ook gelijk een statement. Het merk wat zijn oorsprong vindt in de skate, punk en art scene is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste streetwear labels. Maar dit is natuurlijk niet alles, want OBEY is meer dan dat. OBEY is de vertaling van de filosofie die Shepard Fairey heeft – en dat is ook terug te vinden in zijn kleding. Denk aan vette graphics en elementen zoals politiek getinte artwork.

Favoriet van OBEY

De beste OBEY items kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. En dat geldt zeker voor de OBEY crewneck. In onze webshop vind je een grote selectie aan OBEY truien, waaronder ook de populaire OBEY crewneck sweaters. Een favoriet onder de truien! Het is een lekkere trui die comfortabel zit en toch ook stylish is. Tel daarbij het artwork van Shepard Fairey op en je hebt een item te pakken wat je zeker moet hebben!

OBEY Crewnecks kopen bij X21

De OBEY webshop van X21 brengt jou genoeg keus om een nieuwe all-time favorite uit te kiezen. Ben je nog niet helemaal zeker van je keus of heb je bijvoorbeeld nog een vraag over de pasvorm? Dan staan we bij X21 voor je klaar om het shoppen gemakkelijker te maken.