Nederland

Verzendkosten
De standaard verzendkosten binnen Nederland zijn € 7,- Orders boven € 100,- worden gratis verstuurd (binnen Nederland).

Levertijd
In principe geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Orders geplaatst op werkdagen vóór 16.00u worden nog dezelfde dag verzonden. Orders geplaatst na 16.00u worden de eerstvolgende werkdag verzonden. PostNL levert 6 dagen per week, ook op zaterdag. Dus als je bv. op vrijdag vóór 16.00u bestelt, wordt je pakket zaterdag geleverd. Let op: PostNL kan niet 100% garanderen dat je pakket de volgende dag bezorgd wordt (“m.u.v. onvoorziene omstandigheden”). In 99% van de gevallen lukt dit echter wel.

Verzendwijze
Wij versturen onze pakketten met PostNL. Zij leveren 6 dagen per week (ook op zaterdag). Voor ontvangst is een handtekening vereist. Zodra je pakket is verzonden, mailen we je een tracking number zodat je de zending kunt volgen. Als je niet thuis bent op het moment van bezorging dan wordt je pakket de volgende dag (behalve op zondag) nog een keer aangeboden. Als je dan ook niet thuis bent, en de buren kunnen het pakket ook niet aannemen, dan laat de postbode een briefje achter waarmee je het pakket kunt ophalen bij het Postkantoor.

Vragen
Voor meer info zie onze Veelgestelde Vragen. Staat je vraag daar niet tussen, stuur dan gerust een mailtje naar support@x21.nl.

13/03/2020 Update PostNL m.b.t. corona virus

Vanaf maandag 16 maart tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. We vragen je vriendelijk om hier rekening mee te houden.

Internationaal

Verzendkosten & Levertijd
Internationale verzendkosten en levertijden verschillen per land. Zendingen naar België kosten bv. € 15,- en hebben 1-2 werkdagen als levertijd.

Verzendwijze
Wij versturen onze pakketten met PostNL (het Nederlandse postbedrijf). Zendingen worden overgedragen aan een lokale bezorgservice zodra deze aankomen in het land van bestemming. Voor ontvangst is een handtekening vereist. Zodra je pakket is verzonden, mailen we je een tracking number zodat je de zending kunt volgen.

Vragen
Voor meer info zie onze Veelgestelde Vragen. Staat je vraag daar niet tussen, stuur dan gerust een mailtje naar support@x21.nl.