VOORWAARDEN

Je kunt al je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren (“herroepingsrecht”). De enige voorwaarde is dat het product in de originele, verkoopbare staat moet zijn (ongedragen) en in de originele verpakking. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

In het geval van een retournering zullen we na ontvangst van het product z.s.m. (uiterlijk binnen 7 dagen) het aankoopbedrag exclusief verzendkosten overmaken naar de rekening waarmee de aankoop is gedaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. Initiële gratis verzendkosten kunnen ingehouden worden in het geval van een ongeldig verklaard retour. We adviseren je het pakket met een verzendservice met track & trace te verzenden. X21 Webshop is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of kwijtraken van retourzendingen.

Let op: als we een geretourneerd artikel ontvangen waarvan wij vinden dat het niet voldoet aan de voorwaarden van retourneren zullen we contact met je opnemen om de voortgang te bespreken. X21 Webshop behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren indien een artikel in gebruikte of beschadigde staat is geretourneerd.

RUILEN

Je kunt een artikel ruilen binnen 14 dagen na ontvangst van je order. Stuur hiervoor een mailtje naar support@x21.nl met de volgende gegevens: ordernummer, welk artikel je terug wilt sturen en welk artikel je er voor terug wilt. We nemen daarna z.s.m. contact met je op voor verdere instructies.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retour(-en). Na ontvangst van het artikel dat je wilt ruilen, sturen we het vervangende artikel kosteloos naar je toe.

Let op: het artikel moet wel in de originele, verkoopbare staat zijn (ongedragen) en in de originele verpakking. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild.

RETOURNEREN

Je kunt een artikel retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van je order. Stuur het artikel hiervoor op naar:

X21 Webshop
Hoogstraat 169
3011 PM
Rotterdam
Nederland

Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retour(-en). We adviseren je het pakket met een verzendservice met track & trace te verzenden. X21 Webshop is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of kwijtraken van retourzendingen.

Let op: het artikel moet wel in de originele, verkoopbare staat zijn (ongedragen) en in de originele verpakking. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.