OBEY truien, meer dan alleen streetwear

OBEY truien zijn net als veel andere items van OBEY gekenmerkt door vette graphics. Maar dit is natuurlijk niet alles, want OBEY is meer dan dat. OBEY is de vertaling van de filosofie die Shepard Fairey heeft – en dat is ook terug te vinden in zijn kleding. Het label OBEY Clothing werd in 2001 opgericht door Shepard Fairey. Het merk wat zijn oorsprong vindt in de skate, punk en art scene is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste streetwear labels.

Onze favorieten OBEY truien

De beste OBEY items kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. En dat geldt zeker voor de OBEY crewneck. In onze webshop vind je een grote selectie aan OBEY truien, waaronder ook de populaire OBEY crewneck sweaters. Het is een lekkere trui die comfortabel zit en toch ook stylish is. Vergeet ook zeker niet de OBEY hoodies. Een heerlijke pullover hoodie die perfect is voor de koudere dagen. Je kan deze trui ook goed combineren met een cap. Tel daarbij het artwork van Shepard Fairey op en je hebt een item te pakken wat je zeker moet hebben!

OBEY kopen bij X21

De OBEY webshop van X21 brengt jou genoeg keus om een nieuwe all-time favorite uit te kiezen. Ben je nog niet helemaal zeker van je keus of heb je bijvoorbeeld nog een vraag over de pasvorm? Dan staan we bij X21 voor je klaar om het shoppen gemakkelijker te maken.

Meer Obey: