Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

HUF streetwear

HUF is in 2002 opgericht door Keith Hufnagel, een professionele skateboarder uit New York. Gestart in San Francisco en uitgegroeid tot één van de populairste door skate geïnspireerde merken. Wat maakt HUF socks en kleding zo bijzonder? Met name de strakke graphics, variërend van grote afbeeldingen tot statements.

Populaire HUF sokken

Ze zeggen weleens “schoenen maken de man”. Maar een lekker paar sokken in die schoenen is zeker niet verkeerd. Het zal je niet ontgaan zijn dat de HUF socks eyecatchers zijn. Velen zijn je dan ook al voor gegaan met het dragen van deze coole sokken. Met cleane classics zit je altijd goed, echt. Maar waar je de echte HUF feeling mee krijgt zijn toch wel de HUF plantlife socks, de sokken met herkenbare weed prints. Deze mogen niet ontbreken in je garderobe

HUF sokken bij X21

X21 heeft een grote HUF collectie met allerlei kleding, maar uiteraard ook de HUF sokken. We helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar het lekkerste paar HUF Socks. Dus met vragen over bijv. de pasvorm kun je ons altijd bereiken. Online HUF sokken kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Meer HUF: