HUF – van San Francisco tot aan Nederland

2002: het label HUF is geboren in San Francisco. Professioneel skateboarder Keith Hufnagel vond het tijd voor een eigen merk. Zo gezegd, zo gedaan. Door de jaren heen is het label uitgegroeid tot een zeer populair merk – en niet alleen onder de skaters. Wereldwijd dragen liefhebbers Huf caps en mutsen. De opvallende graphics en slogans zijn kenmerkend voor het merk en dat is waarom het zo’n gewild label is. HUF is daarom ook niet meer uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken.

HUF’s favoriete caps en mutsen

Van petten en mutsen kun je echt niet genoeg hebben. En dat weten ze bij HUF. Maar zie je door dat grote aanbod door de bomen het bos niet meer? Don’t worry, wij hebben een aantal favorieten uit de HUF headwear collectie op een rijtje gezet:

  • De HUF beanie, oftewel de muts die onmisbaar is. Voorzien van het HUF logo als klein detail. Zit niet alleen onwijs lekker, houdt niet alleen je hoofd warm tijdens de koudere dagen maar deze beanie maakt jouw outfit af. No doubt!
  • De HUF 5-panel cap is nog zo’n klassieker. Lekker clean en super comfortabel. De 5-panel met het triple triangle logo doet het altijd goed, maar eigenlijk zijn alle 5-panel petten van HUF toppers.
  • Heb je liever eens een andere cap, dan is de HUF dad hat iets voor jou. De vormloze shape is weer eens wat anders dan een standaard snapback cap. De dad hat petten zijn gemaakt van heerlijke comfortabele stoffen en verkrijgbaar in vele kleuren.

HUF Caps bij X21

Online een goede cap of beanie kopen kan lastig zijn. Je kunt ze immers niet goed passen, en dat begrijpen wij. Daarom staat X21 voor je klaar om je de beste adviezen te geven, zodat jij straks kan shinen met jouw pet of muts.

Meer HUF: