HUF Streetwear

Door skaters, voor skaters. Dat is waar HUF zijn oorsprong vindt. Maar HUF is inmiddels veel breder dan dat. Opgericht in 2002 door Keith Hufnagel, professioneel skater met roots in NYC, is HUF nu een van de populairste streetwear merken. De HUF jassen met bekende graphics vliegen als warme broodjes over de toonbank en ook de HUF plantlife socks, de bekende weedsokken, blijven erg gewild. Wie HUF zegt, denkt aan toffe designs met een knipoog en streetwear die je niet wilt missen.

Populaire HUF Jackets

Een HUF Jacket is een item dat niet in jouw garderobe mag ontbreken. Het maakt je outfit compleet, zeg maar het spreekwoordelijke puntje op de i. Kiezen tussen HUF jassen kan lastig zijn, dus hebben wij wat voorwerk gedaan:

  • De HUF anorak jacket is er een die door HUF fans graag wordt gedragen. Je weet wel, zo’n jas die je over je hoofd aantrekt. Combineer deze het liefst nog met een HUF beanie en je bent ready to go!
  • Ga je voor meer gemak, dan kunnen wij je een HUF coach jacket aanraden. Aan de voorkant vaak voorzien van het HUF logo als klein detail. Zit net zo lekker als de HUF anorak jacket – hoef je alleen niet over je hoofd aan te trekken.
  • Voor wie er extra warm bij wil zitten, is een lekkere warme HUF puffer jacket een musthave. Weer of geen weer, jij zult het niet meer koud hebben.

HUF jassen kopen bij X21

X21 heeft de HUF jackets zorgvuldig geselecteerd; daar zit ongetwijfeld een jas voor jou tussen! Online shoppen naar een hot item doe je dan ook gemakkelijk in onze webshop. Als je nog ergens vragen over hebt dan kun je altijd contact opnemen met X21. Onze medewerkers helpen je graag met je aankoop.

Meer HUF: