HUF – Skate inspired streetwear uit San Francisco

HUF is van oorsprong een label gemaakt door skateboarders, voor skateboarders. Keith Hufnagel, een professionele skateboarder uit de Big Apple, richtte in 2002 het merk op in San Francisco. Sinds de start is het merk populair en door de jaren heen is het uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste streetwear merken. De kleding staat bekend om zijn grote prints en uitgesproken slogans.

Populaire producten

HUF is populair en mag absoluut niet ontbreken in jouw garderobe. X21 heeft een uitgebreide collectie. Hierbij een aantal favorieten om je te helpen kiezen:

  • HUF Hoodies De HUF hoodies zijn echte must-haves. En er is veel om uit te kiezen. Wil je een trui met een groot HUF logo, of juist lekker clean? Een pullover hoodie of liever een hoodie-zip? Waar je ook voor kiest, met zo’n lekkere trui zit je altijd goed!
  • HUF T-shirts Als er iets kenmerkend is aan de T-shirts van het merk dan zijn het wel de graphics. T-shirts zijn daarom makkelijk herkenbaar en niet te missen. Je hebt ze waarschijnlijk al vaak voorbij zien komen: denk aan het T-shirt met het populaire triple triangle logo, of het klassieke bar logo T-shirt. Maar dat is niet alles. Want voor wie van meer graphics houdt zijn er ook nog de longsleeve tees met print op de mouwen en tees met backprint. Ben je meer van de kleuren, dan is een kleurrijk tie dye T-shirt zeker een aanrader.
  • HUF jackets De jassen van dit merk maken jouw outfit compleet. Populair is de anorak jacket, je weet wel, zo’n jas die je over je hoofd aantrekt. Ben je meer praktisch, dan is een lekkere warme puffer jacket misschien wel wat voor jou. Or keep it simple, met een cleane coach jacket.

HUF kopen bij X21

HUF koop je in Nederland natuurlijk bij X21. Het merk staat voor toffe designs en kwaliteit. En dat zie je! In onze webshop vind je een grote selectie aan o.a. T-shirts, sweaters, truien en longsleeves en caps zoals de strapbacks, 5-panels en Dad hats. En niet te vergeten: de plantlife socks, de immens populaire weed sokken.

Meer HUF: