Olaf truien

Olaf truien zijn niet meer mee weg te denken uit je garderobe. Plots was hij daar: Olaf Hussein met zijn label ØLÅF. Sinds de oprichting in 2010 worden items van de hand de Amsterdamse designer met open armen ontvangen, maar de echte hype rondom ØLÅF ontstond door de sokken met het ØLÅF logo. Maar ØLÅF is veel meer dan logo sokken. Ook de ØLÅF sweaters zijn mateloos populair en niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Populaire Olaf truien

De ØLÅF sweaters zijn altijd van superieure kwaliteit en makkelijk te herkennen aan het minimalistische design. Je kunt de ØLÅF truien met een gerust hart clean en strak noemen. Bij X21 vind je OLAF sweaters in verschillende uitvoeringen, als hoodie of crewneck, vaak met het bekende OLAF logo op de borst of mouw.

Olaf Sweaters bij X21 Rotterdam

Bij X21 Rotterdam vind je altijd de nieuwste OLAF sweaters, hoodies en crewnecks in verschillende kleuren. Waar je voorkeur ook ligt, er is altijd wel een ØLÅF sweater die naar jouw smaak is. Neem een kijkje in de webshop om de hele collectie te bekijken en te bestellen. Vandaag besteld? Volgende werkdag in huis! En bestellingen boven de €50,- bezorgen we gratis bij je thuis in Nederland.

Liever de OLAF sweaters bij X21 Rotterdam eerst even passen? Kom dan gezellig langs bij ons in de winkel om je te laten adviseren over de juiste kleur en pasvorm!

Meer ØLÅF: