OLAF t-shirts

De T-shirts van Olaf zijn niet uit het straatbeeld weg te denken. De jonge ontwerper en ondernemer Olaf Hussein uit Amsterdam is samen met zijn matties van Daily Paper en Filling Pieces onderdeel van de nieuwe streetwear wave uit Amsterdam. De items van zijn label ØLÅF zijn van hoge kwaliteit katoen gemaakt en zijn altijd duidelijk te herkennen aan hun strakke, edgy design.

Populaire OLAF T-Shirts

T-shirts kun je never nooit genoeg in je kast hebben hangen, vooral shirts met een minimalistisch design zoals de tees van OLAF. Die vervelen nooit! De tees zijn heel simpel te combineren vanwege het strakke ontwerp en het frisse kleurenpalet. Bovendien zijn de shirts van geweldige kwaliteit.

Gaat je voorkeur uit naar een T-shirt met een logo of met een extra detail? Wat je antwoord ook is, er is gelukkig genoeg keuze bij X21 Rotterdam in de webshop en online. Laat je iedere collectie inspireren door de mooiste graphics. Liever een basic tee? No worries. Hussein creëert iedere collectie ook de beste basics.

ØLÅF items bij X21 Rotterdam

Heb je al een favoriet t-shirt uitgekozen? Je kunt de nieuwste OLAF collectie vinden in de webshop van X21, dus neem gerust de tijd om alle shirts te bekijken. Vandaag besteld? Dan heb je ‘m de volgende werkdag in huis. Bestellingen boven €50,- worden binnen Nederland gratis bezorgd.

Meer ØLÅF: