ØLÅF Hussein

Olaf Hussein werd echt buzzing door de hoog opgetrokken ØLÅF sokken en de caps die plots iedere streetwear liefhebber droeg. De hype maakte een vliegende start op Instagram en verspreidde zich als een lopend vuurtje in de streetwear cultuur. Hussein laat zich voor zijn collecties keer op keer inspireren door diverse landen, culturen en burgers. Het merk onderscheid zich door project gebaseerde collecties en kiest er bewust voor drops in het seizoen.

Populaire OLAF items

Bij X21 hebben we een ruim aanbod aan items van ØLÅF, van sweaters en T-shirts tot tote bags en sokken. Neem je tijd en check welk item jij het liefst wil hebben. Maar met alleen sokken heb je nog geen outfit bij elkaar. Andere musthaves van ØLÅF die niet in jouw kledingkast mogen ontbreken zijn:

  • OLAF sweaters: met de lekkere sweaters zit je sowieso goed: premium kwaliteit en altijd on trend. Bij X21 koop je verschillende sweaters zoals hoodies en crewnecks. De uitwerking is clean, zoals je gewend bent van Hussein. Iedere collectie zijn de hoodies en crewnecks geïnspireerd door andere landen, culturen en burgers. Je vindt sweaters in verschillende uitvoeringen, als hoodie of crewneck, vaak met het bekende logo op de borst of mouw als eyecatcher.
  • OLAF T-shirts: zijn shirts waar je nooit op uitgekeken raakt: clean, van hoge kwaliteit, makkelijk te combineren. De logo T-shirts zijn terugkerende items in iedere collectie. De ene keer als short sleeve, de andere keer als longsleeve. Onmisbaar in jouw garderobe.

OLAF bij X21 Rotterdam

De nieuwste items van ØLÅF koop je bij X21. We bieden je een ruime keus uit de collectie sweaters, T-shirts, longsleeves, sokken en tote bags. Kijk vooral rond in de webshop en zoals altijd: een bestelling binnen Nederland hoger dan €50 wordt gratis bezorgd. Of kom gerust langs in de winkel om de items van dichtbij te zien en te passen. We helpen je graag om het juiste ØLÅF item te kiezen.

Meer ØLÅF: