Komono zonnebrillen

Het Belgische ontwerpersduo van Komono, gevormd door de heren Anton Janssen en Raf Maes, hebben een hele duidelijke doelstelling: een perfecte mix van fashion en design creëren, en daarbij minimalistisch en toch opvallende zonnebrillen en horloges met een goede prijs- kwaliteitsverhouding op de markt brengen. We kunnen je één ding vertellen: dat lukt ze. Elke collectie weer.

Populaire Komono zonnebrillen

Komono zonnebrillen rock je het hele jaar door, of er nou een brandende zomerzon straalt of een klein winterzonnetje door de wolken spiekt. Als je opzoek bent naar een strakke, edgy zonnebril, dan ben je bij Komono aan het goede adres. De toffe brillen met minimalistisch design komen in verschillende kleuren en modellen. Bij X21 vind je de nieuwste monturen van het Belgische label: tijdloze en grafische monturen in diverse tinten en metalen, van clean zwart metaal, tot edgy in een frisse kleur. Een ding is zeker: met de Komono zonnebrillen maak je van iedere outfit een echte eye catching look. Done deal.

Komono zonnebrillen bij X21

X21 heeft een uitgebreide collectie Komono zonnebrillen, zowel online in de webshop als in de winkel in Rotterdam. Klik online lekker heen en weer om jouw favoriete item te scoren. Wil je liever eerst even passen en kijken hoe het staat of kun je niet kiezen? Kom gerust langs in de shop en we helpen je graag met de beste keuze maken! En als je je keuze al hebt gemaakt, dan kun je Komono bij X21 heel makkelijk online bestellen. Gratis verzending binnen Nederland bij orders boven €50,-

Meer Komono: