Komono horloges

Komono is in 2009 opgericht door de twee Belgen Anton Janssen en Raf Maes. Sindsdien maken ze horloges en zonnebrillen die bekend staan om hun unieke ontwerp en kwaliteit. De naam Komono betekent ‘kleine dingen’ in het Japans, een verwijzing naar het ontwerp van de horloges: clean design met gedetailleerde afwerking. De Komono horloges zijn altijd van premium kwaliteit én altijd scherp geprijsd, een unieke combinatie die het label iedere collectie weer waarmaakt.

Al zeggen ze dat ‘time flies’ en tikken de wijzers van Komono altijd vrolijk door; het design van Komono horloges blijft tijdloos. Het label laat zich kenmerken door strakke en minimalistische ontwerpen, waardoor ze heel makkelijk te combineren zijn met iedere outfit.

Populaire Komono horloges

De sophisticated horloges van Komono geven je look net dat beetje extra. Feeling modern today? Dan is de Komono Walther Watch het ideale uurwerk als edgy statement bij je favoriete hoodie. Ga je meer op de zakelijke tour? Dan is het strakke, minimalistische model Winston Royale Watch de perfecte eye catcher. Yup, je draagt ‘m gewoon bij je pak. Het strakke design van Komono horloges leent zich voor iedere look.

Een uitgebreide collectie Komono horloges vind je online bij x21.nl en in de winkel van X21 in Rotterdam.

Komono horloges bij X21 Rotterdam

Voor de nieuwe collectie van Komono horloges ben je bij X21 aan het juiste adres! X21 heeft zowel online als in de winkel in Rotterdam een uitgebreide collectie Komono. Is je bestelling boven de € 100 en laat je het in Nederland bezorgen? Dan is de bezorging nog gratis ook! De nieuwe collectie Komono horloges ligt ook in onze X21 winkel in Rotterdam. Daar kun je de items met eigen ogen zien je je mag ze uiteraard ook altijd komen passen. Twijfel je over welk Komono horloge je beter staat? We helpen je graag met kiezen, zodat jij altijd de beste keuze maakt.