Komono

Komono is on fire! Met de laatste collectie zonnebrillen en horloges mixt Komono fashion met design en minimalisme met kleur. Het concept van Komono is simpel: coole street fashion accessoires maken die je bij iedere gelegenheid kunt dragen. En met een hele sterke prijs/kwaliteit verhouding. Die belofte komt Komono bij iedere collecte keihard na. Ontdek nu de nieuwste modellen in onze X21 webshop en in de X21 winkel in Rotterdam.

Komono zonnebrillen

Sun’s out, time to get your shades out. De Komono zonnebrillen rock je het hele jaar door, of er nou een brandende zomerzon straalt of een klein winterzonnetje door de wolken spiekt. De hippe en toch tijdloze monturen van Komono passen bij elke gelegenheid en outfit. De Komono zonnebrillen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, van clean zwart metaal, tot uitgesproken in funky kleuren.

Komono horloges

Geen tijd te verliezen: kies snel je favoriete Komono horloge uit bij X21. Ga je voor de sophisticated look en draag je graag een horloge met een band van gevlochten leer, of kies je voor een meer robuust model met een metalen band? Check snel de nieuwe collectie van Komono horloges in de webshop of kom langs in de winkel in Rotterdam om de collectie met je eigen ogen te bewonderen.

Komono bij X21 in Rotterdam

Voor de nieuwe collectie van Komono horloges en zonnebrillen ben je bij X21 aan het juiste adres! X21 heeft een uitgebreide collectie Komono zonnebrillen en Komono horloges in de webshop. Bestelling boven de €100,-? Dan is de bezorging ook nog gratis binnen Nederland. Komono kopen bij X21 kan ook in onze winkel in Rotterdam. Daar kun je de items met eigen ogen zien je en kun je ze uiteraard passen. Twijfel je over welke Komono zonnebril je beter staat? We helpen je graag met kiezen, zodat jij altijd de beste keuze maakt.