Daily Paper T-shirts

Dit Amsterdams streetwear label is pas in 2010 gestart, maar brak al heel snel door. Waar Daily Paper vooral hoge ogen mee gooit zijn de strakke designs, de all-over Afrikaanse prints en de premium kwaliteit stoffen. Mix dat met felle kleuren en een heleboel originaliteit en je begrijpt waarom Daily Paper zo’n vliegende start heeft gemaakt in de nu-school street couture scene.

Denk je aan Daily Paper T-shirts, dan denk je aan grote, kleurrijke prints en het kenmerkende Daily Paper logo – een eyecatcher op ieder Daily Paper-item. De Daily Paper Tape logo T-shirts en Daily Paper Arc Logo T-shirts zijn daarom ook het meest gehypet.

Bij elke collectie voorziet Daily Paper de fans weer van verse lading Daily Paper T-shirts, het kledingstuk waar het jaren geleden, in 2010, mee begon voor het Amsterdamse label. Dat succes is nu nog steeds voelbaar: de Daily Paper T-shirts zijn het meest gewilde items van het streetwear label. Maar staar je niet blind op de logo-shirts van Daily Paper: de drie Amsterdamse designers maken nog zoveel andere shirts die minstens even tof zijn.

Van unieke cut & sew pieces met toffe details tot een basic logo T-shirt. Iedere nieuwe collectie lanceert het label weer een verse lading T-shirts, vaak met knallende kleuren, grote logo’s en enorme, op Afrika geïnspireerde prints, wat Daily Paper echt outstanding en uniek maakt.

De Daily Paper T-shirts zijn, zoals veel items van het Amsterdamse merk, extreem populair en blijven nooit lang in de schappen van X21 liggen. Wil je dit seizoen een Daily Paper T-shirt scoren? Hou dan de site en de winkel nauwlettend in de gaten, om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste Daily Paper collecties.

Daily Paper t-shirts bij X21 Rotterdam

Daily Paper T-shirts en andere items koop je bij X21 Rotterdam. In de winkel en in de webshop vind je altijd de nieuwste collecties met de heetste Daily Paper items. Vandaag besteld? Dan heb je je Daily Paper item morgen in huis. Bij bestellingen boven de € 100 binnen Nederland, hoef je geen verzendkosten te betalen. Nice!

Heb je nog vragen over de fit of een ander vraag over Daily Paper? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Of kom gezellig langs in de winkel. We helpen je graag met het kiezen van jouw favoriete item van Daily Paper in Rotterdam.