Daily Paper Jackets

Daily Paper is een jong label uit Amsterdam, opgericht in 2010 door drie creatieve en getalenteerde jongens met Afrikaanse roots. Gestart met T-shirts met grote, op Afrika geïnspireerde prints, is het label nu uitgegroeid tot een van de populairste en meest gehypete streetwear labels van het moment. Respect! Elke nieuwe Daily Paper collectie zit weer loeistrak in elkaar en dat zien de fans van het label ook – zodra de nieuwe Daily Paper jackets, sweaters, hoodies, shirts, trackpants, waist bags en andere items in de winkel verschijnen, vliegt het de schappen uit.

Het lijkt wel alsof heel Nederland zich wil warm houden met de Daily Paper jackets. Om je outfit echt af te stylen heb je een goede en unieke jas nodig waar je het spontaan warm van krijgt – ook als je er alleen maar naar kijkt. Daily Paper krijgt dat zeker voor elkaar met hun authentieke jassen met strakke designs en kleurrijke prints – de signature key elements die we van Daily Paper gewend zijn.

Behalve T-shirts, sweaters en tassen, maakt Daily paper ook hele mooie jassen: warme puffer jackets en sportieve windbreakers zijn slechts een kleine greep uit de uitgebreide Daily Paper jassen collectie.

Daily Paper jassen bij X21 Rotterdam

De nieuwe collectie Daily Paper jackets scoor je in de webshop van X21 Rotterdam, maar sowieso ook in onze winkel. Naast de Daily Paper jassen vind je ook T-shirts, sweaters, hoodies, trackpants, caps en beanies van Daily Paper bij X21. Kies je favoriete item en bestel ‘m snel. Morgen heb je hem in huis en kun je hem direct rocken. Bestel je voor meer dan € 50? Dan is de bezorging binnen Nederland gratis.

Heb je vragen over Daily Paper of wil je de items in het echt zien en passen? Kom dan gerust binnen in de X21 winkel, het Daily Paper Rotterdam verkooppunt. Ook in de X21 winkel vind je de nieuwe collectie van Daily Paper en je bent meer dan welkom!

Meer Daily Paper: