X21

Webshop

ENG ENG

Je hebt niets in je winkelwagen.

NL
Nederland Levering 1 werkdag

SUBTOTAL€ 0,00

TOTAAL€ 0,00

RUILEN & RETOURNEREN

VOORWAARDEN

Je kunt al je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren (herroepingrecht). De enige voorwaarde is dat het product in de originele, verkoopbare staat moet zijn (ongedragen) en in de originele verpakking. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

In het geval van een retournering zullen we na ontvangst van het product z.s.m. (uiterlijk binnen 7 dagen) het aankoopbedrag exclusief verzendkosten overmaken naar de rekening waarmee de aankoop was gedaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourbezorgkosten. We adviseren je het pakket met een verzendservice met track & trace te verzenden. X21 Webshop is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van retourzendingen.

Let op: als we een geretourneerd artikel ontvangen waarvan wij vinden dat het niet voldoet aan de voorwaarden van retourneren zullen we contact met je opnemen om de voortgang te bespreken. X21 Webshop behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren indien een artikel in gebruikte of beschadigde staat is geretourneerd.

RUILEN

Je kunt een artikel ruilen binnen 14 dagen na ontvangst van je order. Stuur hiervoor een mailtje naar support@x21.nl met de volgende gegevens: ordernummer, welk artikel je terug wilt sturen en welk artikel je er voor terug wilt. We nemen daarna z.s.m. contact met je op voor verdere instructies.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourbezorgkosten. Na ontvangst van het artikel dat je wilt ruilen, sturen we het vervangende artikel kosteloos naar je toe.

Let op: het artikel moet wel in de originele, verkoopbare staat zijn (ongedragen) en in de originele verpakking. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild.

RETOURNEREN

Je kunt een artikel retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van je order. Vul hiervoor het retourformulier in dat bij je zending zit en stuur het samen met je retour(en) op naar:

X21 Webshop

Hoogstraat 169

3011 PM  Rotterdam

Nederland

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourbezorgkosten. We adviseren je het pakket met een verzendservice met track & trace te verzenden. X21 Webshop is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van retourzendingen.

Let op: het artikel moet wel in de originele, verkoopbare staat zijn (ongedragen) en in de originele verpakking. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. 

X21 Rotterdam

Hoogstraat 169
3011 PM Rotterdam

+31(0)10 4142662
support@x21.nl

ma 12.00 - 17.30
di - do 10.30 - 17.30
vr 10.30 - 21.00
za 10.30 - 17.30
zo 12.00 - 17.30

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen boven € 100,–

Move to top