The New Originals Movement

The New Originals is meer dan een merk. Het is een movement. Het merk ontwerp performance kleding voor creatieve geesten. Sporters hebben kleding om beter te presteren, dus waarom creatieven niet? Dat dacht The New Originals ook. TNO wil creatieven ondersteunen en met hun kleding te stimuleren om hun ambities te volgen. Door de kleding willen ze creatieve mensen bij elkaar brengen. Ze geloven dat iedereen in staat is om zijn/haar creativiteit te vergroten door out of the box te denken. De 9-dots series draait om out-of-the-box denken. Deze collectie is te herkennen aan het 9-dots logo. Het logo bestaat uit negen stippen in de vorm van een doos en verwijzen naar een puzzel. De puzzel is een manier om out-of-the-box te denken. Laat je inspireren door de nieuwe collectie van The New Originals om het beste uit jezelf te halen.

De diverse collecties

  • Creatives Are The New Athletes Hoodie wil je als creatieve geest echt in je kast hebben. De lijn Creatives Are The New Athletes is er om een creatieve als jij te stimuleren om je ambities na te jagen. Je maakt niet alleen een statement, maar de hoodies zitten ook nog is ontzettend comfortabel. Een perfecte hoodie voor iedere dag.
  • 9-Dots Parachute Pants is een item voor ieder seizoen. Door de ritsen op de knieën switch je gemakkelijk naar een korte broek. Hoe chill. Deze comfy broek is goed te combineren met een hoodie of een T-shirt.

The New Originals shop je bij X21

X21 heeft de beste items van The New Originals. Laat je inspireren door het merk en kies je favoriete item uit. Vandaag voor 16:00 besteld is binnen Nederland morgen in huis. Liever persoonlijk advies? Wij staan zeven dagen in de week klaar voor je in onze winkel.