Market is opgericht door Michael Cherman. De items van het merk weerspiegelen de wilde en rebelse geest van Canal Street in New York. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat je de laatste tijd veel designs met een smiley ziet opduiken. De smiley verscheen als eerste op diverse kledingstukken. Naast de kleding wordt het smiley logo regelmatig gebruikt voor de niet alledaagse accessoires van het merk. Van basketballen en tapijten tot horloges, en we hebben één persoon te danken: Mike Cherman. De streetwear ontwerper heeft het jaren ’70 icoon weer terug gebracht met Market. Het merk blijft innoveren en staat met beide benen in de maatschappij. Ze spotten snel de laatste ontwikkelingen en spelen hier met hun producten goed op in. Dit zorgt voor iconische en ironische designs met een een stukje spirit en charme van NYC.

Populaire items

Is er een product geen favoriet van Market? Het antwoord is nee. Maar dat hoeven we je vast niet te vertellen. Voordat je verdrinkt in alle heat hebben we vast een een lijst voor je samengesteld met onze favoriete items

  • T-shirts
    De populairste T-shirts designs van Market zijn te herkennen aan de grote smiley. De diverse kleuren en patronen maken van het T-shirt dé eyecatcher van jouw outfit. Deze must-have items kun je in de winter ook makkelijk dragen, combineer het T-shirt door en er een longsleeve onder te dragen. Een T-shirt van dit merk is onmisbaar in jouw garderobe. Shop hem snel op onze website of kom langs in de winkel. 
  • Sweaters
    Tijdens de koude winterdagen of gewoon tijdens een zomeravond houdt een sweater van Market je lekker warm. Deze comfortabele hoodies zijn onmisbaar in jouw kledingkast. Iedere keer verrast het merk ons weer met truien in verschillende kleuren en met de meest iconische designs. Kun je niet wachten om ook zo’n sweater te hebben? Kom langs in de winkel en wij helpen je graag met het kiezen van je nieuwe favoriete item. Niet in de buurt? Check de X21 webshop en heb je een bestelling boven de €100, dan betaal je geen verzendkosten in Nederland. 

Market bij X21 

De nieuwste collectie van Market vind je bij X21. Hou de website in de gaten voor een nieuwe drop en wacht niet met bestellen! Voor je het weet is je favoriete item alweer uitverkocht. Je bestelling ploft zo snel mogelijk op de deurmat. En heb je een bestelling boven de € 50, dan betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. Nice! Je kunt ook altijd langskomen bij de X21 winkel, het Market verkooppunt in Rotterdam. Onze medewerkers helpen je graag verder in je zoektocht naar het perfecte item.