Billionaire Boys Club is high-end streetwear

Dit streetwear label is een samenwerking tussen Pharrell Williams en Nigo, oprichter van BAPE / A Bathing Ape. Het resultaat? Een typisch high-end Japans streetwear label. Billionaire Boys Club staat voor kleurrijke kleding met een unieke stijl. Bij dit label gaat kwaliteit boven kwantiteit: items zijn in beperkte aantallen gemaakt en altijd van hoge kwaliteit.

Populaire Billionaire Boys Club items

Dit label heeft veel toffe items waar je uit kunt kiezen. Bij X21 hebben we voor jou alvast een selectie gemaakt van de musthaves die niet mogen ontbreken in jouw kledingkast:

  • Billionaire Boys Club logo t-shirts T-shirts, hier kun je nooit genoeg van hebben. En met een Billionaire Boys Club t-shirt zit je gewoon goed. De BBC t-shirts zijn verkrijgbaar in vele kleuren. De populairste t-shirts zijn de logo t-shirts met het bekende Billionaire Boys Club Astronaut logo.
  • Billionaire Boys Club hoodies Een hoodie van Billionaire Boys Club is zo’n item wat niet mag ontbreken in je garderobe. De dikke hoodies hebben een zware kwaliteit. Once again: kwaliteit boven kwantiteit. Met een Billionaire Boys Club hoodie kom je altijd goed voor de dag, of je nu gaat voor één met print of juist een embroidery. Er warmpjes bij zitten in style, wat wil je nog meer?
  • Billionare Boys Club long-sleeve tees Heb je bij warmere temperaturen juist geen zin in een sweater maar vind je een t-shirt weer net iets te koud? Dan heeft BBC voor jou de perfecte middenweg. Met een lekkere Billionaire Boys Club longsleeve tee speel je het op safe. Kies uit een longsleeve tee met toffe artwork op de mouwen, of houd het bij een backprint. Liever een lekker plain shirt in het wit, of juist een shirt met frisse kleur? Ook dat kan, want het aanbod is groot.

Billionaire Boys Club bij X21 Rotterdam

X21 biedt je ruime keus uit de exclusieve BBC items. Neem een kijkje in de webshop voor de mooiste artikelen of kom gerust langs in de winkel. Onze medewerkers helpen je graag verder in je zoektocht naar hét Billionaire Boys Club item.