Het merk Wood Wood

Wood Wood is een Deens streetwear merk. Ze combineren moeiteloos high fashion, sport en streetwear met kunst en muziek. Het merk weet altijd perfect de balans te vinden tussen stijl en functionaliteit. De designs van het merk zijn clean en scherp. Iconisch is de double A collectie. Een casual lijn met de perfecte basics in de nieuwste seizoenskleuren. Ideaal om te combineren in je dagelijkse outfits. Het merk zit zeker niet stil en slaat regelmatig de handen ineen met andere grote merken. Samen komen ze tot de mooiste exclusieve collecties.

Favorieten items

Iedere collectie verrast het merk ons weer met te gekke items. X21 kiest ieder seizoen weer de mooiste streetwear producten uit. Hieronder de items die je niet in jouw kledingkast mag missen van dit merk.

  • Wood Wood T-shirts kun je het hele jaar door te dragen. Kies voor een clean T-shirt of een T-shirt met een grafische print. Tees heb je gewoon nooit genoeg en die van Wood Wood vervelen nooit. Door de verfijnde designs heb je altijd een tijdloos item in je garderobe hangen.
  • Wood Wood Shirts kunnen altijd. Dichtgeknoopt of de knopen open afhankelijk van je stemming. Ga je voor een tijdloze ruit of kies je voor een clean shirt? Wat je ook kiest je zit met een item van Wood Wood altijd goed.

Wood Wood shop je bij X21

X21 heeft altijd de nieuwste collectie van Wood Wood in huis. Naast de iconische double A collectie vind je ook veel andere items. Heb je vragen over de fit? Neem gerust contact met ons op. Shop al je favoriete items in de webshop. Shop je liever niet online? Neem dan een kijkje in onze winkel.