Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sumibu is opgericht door het multitalent GRGY. Bekend van SMIB, waar hij als rapper en producer zijn eigen stempel op drukt. De mastermind van Sumibu laat zich beïnvloeden door Japan en de straatcultuur, maar hij laat zich ook door de maatschappij inspireren. Bij het merk staat ervaring centraal, waardoor er veel zorg en aandacht aan de details wordt besteed. De items van Sumibu zijn te herkennen aan het merklogo en het katakana logo. Maar staar je niet blind op de logo-shirts Sumibu. Er worden nog zoveel andere items gemaakt die minstens even tof zijn. Zo komt de Terry comic ook regelmatig voorbij op de diverse items. 

De meest iconische items

Is er iets wat je niet wilt hebben van Sumibu? The answer is no. Maar dat hoeven we je vast niet te vertellen. Voordat je aan het struggelen bent om tussen al die iconische items een keuze te maken, hebben we onze favorieten op een rijtje gezet met de items die niet mogen ontbreken in jouw kledingkast.

  • Full-zip hoodie
    Onmisbaar in je collectie is dé iconische full-zip hoodie van Sumibu. Het vest herken je aan het grote logo met een glow in the dark effect. Door de unieke wash, koop je een one-of-a-kind product. Geen enkel zip-up hoodie is precies hetzelfde. Deze full-zip hoodie is onmisbaar in jouw garderobe. Shop hem snel op onze website of kom langs in de winkel.
  • T-shirts
    Denk je aan Sumibu T-shirts, dan denk je aan het kenmerkende logo– een eyecatcher op ieder item. Maar het merk is veel meer dan alleen de bekende logo-shirts. Multitalent GRGY maakt nog zoveel andere shirts die minstens even tof zijn. Naast het logo, komt ook the good ol’ terry comic vaak terug in de designs. Iedere nieuwe collectie gaat gepaard met een verse lading T-shirts.  
  • Sokken
    Wie oog voor detail heeft, weet dat een paar goede sokken niet mogen ontbreken aan de outfit. Een sok van Sumibu is dan ook zeker allesbehalve saai. Van hartjes designs tot aan een skelet voetafdruk aan de onderkant van de sok. Het logo is ook niet te missen op de zijkant van de sokken. 

Sumibu kopen bij X21

Voor de laatste Sumibu zip-up hoodies, sokken en t-shirts ben je bij X21 Rotterdam aan het juiste adres. Kijk vooral rond in de webshop en zoals altijd: een bestelling binnen Nederland hoger dan €50 wordt gratis bezorgd. Of kom gerust langs in de winkel om de items gelijk te passen. We helpen je graag om het juiste Sumibu item te kiezen.