X21

Webshop

ENG ENG

Je hebt niets in je winkelwagen.

NL
Nederland Levering 1 werkdag

SUBTOTAL€ 0,00

TOTAAL€ 0,00

Stüssy T-shirts

De t-shirts van Stüssy zijn tijdloos. Shawn Stussy begon ooit met hand-geprinte t-shirts voor zijn surfvrienden. Bijna 40 jaar later (!) zijn de kleurrijke t-shirts met de kenmerkende graphics niet meer weg te denken uit de streetwear scene. X21 heeft de grootste collectie Stüssy t-shirts van Nederland.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stüssy T-shirts

Stüssy t-shirt: onmisbaar in je garderobe

De t-shirts van Stüssy, daar is het allemaal mee is begonnen. Van hand-geprinte t-shirts exclusief voor Shawn Stussy zijn vrienden, naar t-shirts met kleurrijke graphics die wereldwijd gewild zijn. Stüssy t-shirts blijven een belangrijk onderdeel van de Stüssy collectie, en dat zie je. De t-shirts in deze collectie zijn tijdloos: of je nu gaat voor een shirt met slechts een klein logo op de borst, of t-shirt met grote backprint. Een Stüssy t-shirt is echt onmisbaar in je garderobe.

Meer dan alleen t-shirts

Shawn Stussy begon in 1980 met het ontwerpen van custom t-shirts voor zijn surfvrienden. De t-shirts zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van de Stüssy collectie, maar inmiddels is Stüssy meer dan alleen t-shirts. Het iconische logo, de handtekening van Shawn, vind je ook terug op kleurrijke Stüssy truien, jackets en caps.

X21 en Stüssy

Met één van de grootste Stüssy collecties in Nederland zit je bij X21 goed voor je Stüssy favorieten. Zoek je een lekkere Stüssy trui of toch liever een t-shirt? Geen probleem, in onze webshop vind je genoeg items die jouw garderobe compleet zullen maken. Neem een kijkje in de webshop en shop nu jouw Stüssy musthave!

Gerelateerde Stüssy pagina's

Stüssy / Stüssy Truien / Stüssy Jassen / Stüssy Caps & Mutsen

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen boven € 100,–

Move to top


Please wait...