Stüssy truien, een all-time favourite

Stüssy werd in 1980 opgericht door Shawn Stussy. Je herkent het merk waarschijnlijk aan het iconische logo – de handtekening van Shawn – dat vandaag de dag nog steeds als logo wordt gebruikt. Dit logo is terug te vinden op veel Stussy truien. Stüssy draait al ruim 30 jaar mee als streetwear label en heeft zijn iconische status meer dan verdiend: nog steeds is het toonaangevend en relevant.

Wat begon met het ontwerpen van t-shirts voor surfvrienden in Californië, is uitgegroeid tot een immens populair merk. Wereldwijd dragen influencers (DJ’s, surfers, skaters, party orga’s, kunstenaars, etc.) de kleding. Deze peeps noemen zichzelf de International Stüssy Tribe. Van Londen tot Tokio en New York: zij representen de Stüssy lifestyle. Wat klein begonnen is, is nu uitgegroeid tot een all-time favourite streetwear merk.

Stüssy truien

Een goede trui, wie wil dat nou niet? Met een Stüssy trui zit je sowieso goed: kwaliteit gegarandeerd. X21 heeft een grote collectie aan Stussy sweaters, van basic hoodies met een clean logo, tot vette crewneck sweaters in funky kleuren.

De Stüssy collectie bij X21

Stüssy is extreem selectief in het toewijzen van verkooppunten. X21 heeft de grootste Stüssy collectie van Nederland en daar zijn wij trots op. Een Stüssy trui koop je dus bij X21!

Meer Stüssy: