Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Stüssy t-shirts: onmisbaar in je garderobe

De t-shirts, daar is het allemaal mee is begonnen. Van hand-geprinte t-shirts exclusief voor Shawn Stussy zijn vrienden, naar t-shirts met kleurrijke graphics die wereldwijd gewild zijn. De t-shirts blijven een belangrijk onderdeel van dü collectie, en dat zie je. De t-shirts in deze collectie zijn tijdloos: of je nu gaat voor een shirt met slechts een klein logo op de borst, of t-shirt met grote backprint. Dit t-shirt is echt onmisbaar in je garderobe.

Meer dan alleen Stüssy t-shirts

Shawn Stussy begon in 1980 met het ontwerpen van custom t-shirts voor zijn surfvrienden. De t-shirts zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie, maar inmiddels is het merk meer dan alleen t-shirts. Het iconische logo, de handtekening van Shawn, vind je ook terug op kleurrijke Stussy truien, jackets en caps.

Stüssy bij X21

Met één van de grootste Stüssy collecties in Nederland zit je bij X21 goed voor je Stüssy favorieten. Zoek je een lekkere Stüssy trui of toch liever een t-shirt? Geen probleem, in onze webshop vind je genoeg items die jouw garderobe compleet zullen maken. Neem een kijkje in de webshop en shop nu jouw Stüssy musthave!

Meer Stüssy: