Van surfboards naar de International Stüssy Tribe

Herkenbaar aan het merk is het iconische logo: de handtekening van Shawn. Dit is ook terug te zien bij de Stüssy jassen. Shawn Stussy richt in 1980 het label Stüssy op. Deze graveerde Stussy destijds in zijn custom surfboards, waarna hij besloot het ook als logo van zijn streetwear label te gebruiken. Ruim 30 jaar later telt Stüssy nog steeds mee. Het is zelfs één van de meest toonaangevende en relevante streetwear labels everrrr. Niet alleen in California, maar wereldwijd. Internationale vrienden van Shawn representen de Stüssy lifestyle in clubs, skateparks, op de catwalk, in hun art, overal! Dat is de International Stüssy Tribe.

Stüssy jassen

Wie Stüssy zegt, denkt waarschijnlijk al snel aan de Stüssy t-shirts en truien. Maar naast deze populaire items heeft Stussy ook hele toffe jassen. Deze jackets kun je eenvoudig kopen in de webshop van X21, want wij hebben de grootste Stüssy collectie in Nederland.

Hier hebben wij twee modellen voor je uitgelicht. Die moet je eigenlijk gewoon in je kast hebben hangen:

  • Stüssy coach jacket Deze lichte jas is ideaal voor de frisse avonden op warme dagen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren met de bekende Stüssy graphics.
  • Stüssy anorak jackets De Stussy anorak is de perfecte mix tussen sporty, stylish & comfy. Uiteraard is ook deze jas is gemaakt van mooie materialen. Dus trek ‘m aan over je hoofd en je bent ready to go!

De Stüssy jassen collectie van X21 Rotterdam

Een toffe Stüssy jas koop je eenvoudig bij X21. Wij hebben namelijk de grootste Stüssy collectie in Nederland. Mocht je twijfels hebben over de pasvorm of wil je gewoon wat advies bij je aankoop, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Meer Stüssy: