Het legendarische merk uit Californië

Stüssy is een van de oudste streetwear merken. Het is begin jaren 80 opgericht door Shawn Stussy. Destijds maakte hij zijn eigen surfboards in California die hij signeerde hij met zijn handtekening. Diezelfde handtekening ging hij later gebruiken op zijn t-shirts. Inmiddels is die handtekening uitgegroeid tot een iconisch logo dat wereldwijd bekend en geliefd is, en met die-hard liefhebbers die de Stüssy lifestyle representen. Ruim 30 jaar later is Stüssy nog altijd relevant en trendsettend.

Stüssy headwear

Headwear is onmisbaar voor een streetwear merk, zo ook voor Stüssy. Stüssy caps zijn er in vele modellen en kleuren. En uiteraard in dezelfde hoge kwaliteit als de Stüssy kleding. Hier lichten we twee populaire modellen voor je uit:

  • Stüssy 5-panel cap Heeft dit model nog uitleg nodig? Super stylish, perfect shape, mooie materialen, goede kwaliteit.
  • Stüssy dad hat Deze cap wint de afgelopen tijd snel aan populariteit. De dad hat dankt zijn naam aan de foute vaders die foute vormloze caps dragen. But don’t let the name fool you! Deze caps zitten super comfy en zijn nu echt on trend.

Alle caps zijn uiteraard in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Keus genoeg!

Stüssy cap kopen bij X21

Met trots presenteren wij de grootste Stüssy collectie in Nederland. Behalve caps vind je bij ons ook een lekkere Stüssy trui of een toffe Stüssy jas. Vandaag besteld, morgen in huis. Niet goed, geld terug. En gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,-