X21

Webshop

ENG ENG

Je hebt niets in je winkelwagen.

NL
Nederland Levering 1 werkdag

SUBTOTAL€ 0,00

TOTAAL€ 0,00

Stüssy Jassen

Een Stüssy jas maakt je outfit af. Naast de bekende t-shirts en truien heeft Stüssy namelijk ook hele toffe jackets. Gemaakt van mooie materialen, uiteraard met de bekende Stüssy graphics. Bij X21 vind je een grote collectie met o.a. Stüssy coach jackets en Stüssy anorak jassen.

Filter 2 Stüssy Jassen
  • SIZE
Stussy Tree Bark Fleece Jacket Stussy Tree Bark Fleece Jacket
S / M

Stussy

Tree Bark Fleece Jacket

€ 170,00

Stussy Panel Track Jacket Stussy Panel Track Jacket
S / M

Stussy

Panel Track Jacket

€ 170,00

Stüssy Jassen

Van surfboards naar de International Stüssy Tribe

Shawn Stussy richt in 1980 het label Stüssy op. Herkenbaar aan het merk is het iconische logo: de handtekening van Shawn. Deze graveerde Stussy destijds in zijn custom surfboards, waarna hij besloot het ook als logo van zijn streetwear label te gebruiken. Ruim 30 jaar later telt Stüssy nog steeds mee. Het is zelfs één van de meest toonaangevende en relevante streetwear labels everrrr. Niet alleen in California, maar wereldwijd. Internationale vrienden van Shawn representen de Stüssy lifestyle in clubs, skateparks, op de catwalk, in hun art, overal! Dat is de International Stüssy Tribe.

Stüssy jackets

Wie Stüssy zegt, denkt waarschijnlijk al snel aan de Stüssy t-shirts en truien. Maar naast deze populaire items heeft Stüssy ook hele toffe jassen. Deze jackets kun je eenvoudig kopen in de webshop van X21, want wij hebben de grootste Stüssy collectie in Nederland.

Hier hebben wij twee modellen voor je uitgelicht. Die moet je eigenlijk gewoon in je kast hebben hangen:

  • Stüssy coach jacket

    Deze lichte jas is ideaal voor de frisse avonden op warme dagen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren met de bekende Stüssy graphics.

  • Stüssy anorak jackets

    De Stüssy anorak is de perfecte mix tussen sporty, stylish & comfy. Uiteraard is ook deze jas is gemaakt van mooie materialen. Dus trek ‘m aan over je hoofd en je bent ready to go!

De Stüssy jassen collectie van X21 Rotterdam

Een toffe Stüssy jas koop je eenvoudig bij X21. Wij hebben namelijk de grootste Stüssy collectie in Nederland. Mocht je twijfels hebben over de pasvorm of wil je gewoon wat advies bij je aankoop, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Gerelateerde Stüssy pagina's

Stüssy / Stüssy T-shirts / Stüssy Truien / Stüssy Caps & Mutsen

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen boven € 100,–

Move to top


Please wait...