Han Kjøbenhavn

Han Kjobenhavn, is wat de naam al doet vermoeden een Deens streetwear merk. Het merk is 2008 opgericht in de straten van Kopenhagen. Het begon allemaal met een aantal geweldige zonnebrillen. Gelukkig voor ons bleef het niet alleen bij deze gruwelijke zonnebrillen. Na dit succes kon een kledinglijn niet uit blijven. De video’s om de collecties te laten zien aan de wereld, zijn bijna net zo populair als de collecties zelf.

Elke collectie laat het merk zich inspireren door een verhaal. Dit verhaal komt terug in de diverse items. Hoe worden de diverse verhalen vertaald naar een kledinglijn? Op een manier die alleen de designers van Han Kjøbenhavn kunnen. De designers benaderen het ontwerpen van de kledinglijn als het creëren van een filmscript. Bij een film mogen de personages natuurlijk niet ontbreken. In het script wordt de kleding van de diverse personages bedacht. Dit leidt tot een grote verscheidenheid van personages en een brede collectie kleding en accessoires. Nice! De Deense ethiek blijft altijd de basis van het ontwerpproces. De brede collectie bestaat dan ook uit strakke, maar innovatie en esthetische mooie elementen. 

Populaire Han Kjobenhavn items 

De designs van het merk zijn geïnspireerd door de klassieke en strakke Scandinavische stijl. In elke collectie komt de Deense cultuur weer terug om zo elk seizoen weer een nieuw verhaal te vertellen. Wij hebben hieronder de must-have items van Han Kjøbenhavn op een rijtje gezet. 

Han Kjobenhavn Zonnebrillen maken je outfit helemaal af. Het merk creëert ieder seizoen de mooiste designs. En waarom wachten tot de zomer? De frames zijn een echt fashion item. Dus ook met het heerlijke winter zonnetje kun jij je favoriete bril dragen.

Han Kjobenhavn T-Shirts zijn altijd welkom in je garderobe. De T-shirts van het merk zijn gekenmerkt door strakke Scandinavische designs. De T-shirts van Han staan bekend om de diverse artworks. Liever een meer casual item? Geen probleem. Het merk heeft ook iedere drop verschillende basic T-shirts met een klein logo.

Han Kjobenhavn finest bij X21 

Naast het grote aanbod zonnebrillen vind je hier ook een dosis andere mooie items. Zo zijn de T-shirts met strakke designs onmisbaar in je garderobe. Neem een kijkje in onze webshop voor al je Han Kjøbenhavn favorieten of kom langs in onze winkel.