Filling Pieces schoenen zijn een creatie van Guillaume Philibert, de multi getalenteerde creative director en founder van het label. Hij startte het label in 2009 om zijn droom te verwezenlijken: haute couture met street couture verbinden. Dat doet hij heel slim door high quality sneakers te ontwerpen die ook betaalbaar zijn. De Low Tops zijn in korte tijd uitgegroeid tot klassiekers en echte favorieten, onmisbaar in elke sneaker collectie.

Populaire Low Top

Filling Pieces begon met de inmiddels iconische Low Top sneakers van suède en leer, een hele comfortabele en exclusieve schoen die toch betaalbaar is en daarmee de perfecte combinatie van luxe en streetwear. Een echte klassieker.

De signature look van Filling Pieces kun je herkennen aan de minimalistische ontwerpen en kleurenschema’s, waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende materialen en texturen, zoals boterzacht leer en high quality suede. Filling Pieces stopt heel veel liefde in iedere sneaker en laat elk model in Portugal met de hand maken van zorgvuldig uitgezochte hoogwaardige Italiaanse materialen. Over dedication gesproken.

Filling Pieces blijft zichzelf continu uitdagen en vernieuwen en heeft de collectie ondertussen uitgebreid met meer exclusieve en unieke modellen, die allemaal de unieke signature look van het label hebben. Die zijn ook allemaal bij X21 Rotterdam te verkrijgbaar, online en in de winkel!

Filling Pieces bij X21

X21 heeft een uitgebreide collectie Filling Pieces sneakers, zowel online in de webshop als in de winkel in Rotterdam. Wil je ze liever eerst even passen of kun je niet kiezen? Kom gerust langs in de winkel en we helpen je graag met de beste keuze maken! En als je je keuze al hebt gemaakt, dan kun je de sneakers heel makkelijk online bestellen bij X21. Gratis verzending binnen Nederland bij orders boven €100,-