X21

Webshop

ENG ENG

Je hebt niets in je winkelwagen.

NL
Nederland Levering 1 werkdag

SUBTOTAL€ 0,00

TOTAAL€ 0,00

Billionaire Boys Club T-shirts

De Billionaire Boys Club T-shirt shop van X21. Billionaire Boys Club a.k.a. BBC staat voor Japanse streetwear van de bovenste plank. Hier vind je de nieuwste Billionaire Boys Club t-shirts. Of je nu op zoek bent naar een longsleeve of short sleeve t-shirt, bij X21 ben je aan het juiste adres voor Billionaire Boys Club t-shirts.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Billionaire Boys Club T-shirts

Billionaire Boys Club: exclusieve streetwear

Wat krijg je als je als je de creatieve krachten van Pharrell Williams en Nigo, oprichter van BAPE, bundelt? Juist, een high-end Japans streetwear label. Sinds de oprichting in 2002 verovert Billionaire Boys Club het straatbeeld met kleurrijke kleding. En bij dit label geen 13 in een dozijn gevoel, want met slechts een beperkt aantal producties per item kun je BBC gerust een exclusief merk noemen.

Populaire Billionaire Boys Club t-shirts

De t-shirts van Billionare Boys Club zijn makkelijk te herkennen aan het bekende Astronaut logo. Maar dat is nog niet alles. Want wist jij dat de kleurrijke prints en toffe graphics die kenmerkend zijn voor het label bijv. ook terugkomen op de mouwen of op de rug? Je kunt voor een t-shirt met korte mouwen gaan, of kies een van de populaire Billionaire Boys Club longsleeve t-shirts met toffe print.

Billionaire Boys Club in Nederland bij X21

Gelukkig hoef je voor je Billionaire Boys Club t-shirts niet verder te zoeken, want ook in Nederland kun je het kopen bij X21. X21 heeft een grote selectie BBC in de webshop. Gemakkelijk bestellen, vanachter je computer of op je mobiel. Wat wil je nog meer?

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen boven € 100,–

Move to top


Please wait...